dinsdag 21 april 2009

EISCAT

Kristian en Bente waren klaar met hun master onderzoek en waren klaar voor vertrek. Er was nog een ding wat Kristian wilde doen: naar de EISCAT, vanwege een foto project 'interesse van de mens in het gebeuren buiten de aarde' (www.kristianforsberge.no). EISCAT meet de aurora en doet allerlei onderzoek en berekeningen daar aan. Ik wilde natuurlijk wel even mee :) En ook andere grote industrie bouwwerken werden niet overgeslagen.













































2 opmerkingen:

Anoniem zei

Woojoow wat een spannende verhalen, vooral van die lawine zeg! jeetje! Wat een avonturen:D
Heb je me sms nog gehad van 2 weken geleden?? (weet niet of die aan is gekomen!)
Alles goed verders? De sneeuw nog niet zat?? haha
De foto's van het zeeijs waren echt prachtig zeg!!!:D WAUW!
Weet je al wanneer je terug komt?
Liefs,
Maartje

Vicky zei

Jenn!

Zag op Brenden z'n site dat je toch wel close to the avalanche was lieverd! Not good! Maar gaaf dat je zo met iedereen overal mee heen kan op ontdekkingsreisjes. :) Oja, zag trouwens dat ik in Ash z'n verhalen werd genoemd als zijn meest trouwe lezer, haha! Heb er niet zo veel op gekeken, maar sta wel als blogger op z'n blog. Check this:
"Hello there, sorry for the delay in blogging this time, especially to Vicky, who apparently is my most avid reader!" Hoe was t met Bas bijkletsen? Heb je eigenlijk nog Nederlandse buddies daar of was Bas de eerste hollander sinds tijden? Over 1,5 week ga ik naar hem toehoeee! Zie jouw ook snel Jenn! Heb weer zin in gekke avonturen. Zonder jouw en Bas is de gekte een beetje weg.

Kussies! Vicky